14-02-13 Διεξαγωγή τριημέρου Συμποσίου στην Αυστρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση (15-17 Μαΐου 2013) με θέμα «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Ελπίδες. Προκλήσεις»

O Αυστριακός φορέας “Geist & Gegenwart” (Πνεύμα & Παρόν) διοργανώνει για όγδοη φορά στο Γκρατς της Αυστρίας τριήμερο Συμπόσιο για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση (15-17 Μαΐου 2013). 

Στο Συμπόσιο αυτό προσκαλούνται να συμμετάσχουν φοιτητές από την Νοτιο-ανατολική Ευρώπη και την Αυστρία. Ο «Διάλογος του φορέα Geist & Gegenwart-Πνεύμα & Παρόν-» του 2013 ασχολείται με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην πορεία της ενοποίησής της.
Στο Συμπόσιο προσκαλούνται φοιτητές Πολιτικών Επιστημών, Οικονομίας και Οικονομικών, Θετικών Επιστημών καθώς και Θεμάτων Πολιτισμού, όπως και οι ασχολούμενοι με εκδοτικά θέματα.
Για τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν:
• Αίτηση συμμετοχής
• Βιογραφικό σημείωμα
• Τη βαθμολογία τους καθώς και
• Εισήγηση μιας (1) σελίδας με θέμα: «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Ελπίδες. Προκλήσεις».
Η συμμετοχή τους είναι επιχορηγούμενη ως εξής:
• Οι φοιτητές θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Συμπόσιο.
• Θα φιλοξενηθούν για τρεις νύχτες (14-17 Μαΐου 2013) στο κάστρο Seggau, με δωρεάν πλήρη διατροφή.
• Οι αλλοδαποί φοιτητές θα λάβουν βοήθημα άπαξ έως € 30 με επιταγή».
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής η 15η Μαρτίου 2013

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-14.00.
Η είσοδος του κοινού ειδικά στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 10.00-14.00.
Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό.
Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr και της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://mydocs.minedu.gov.gr

Η παρούσα τίθεται σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top