20-12-10 Πρόγραμμα DARMASISWA παροχής υποτροφιών από την Κυβέρνηση της Ινδονησίας

Πρόγραμμα DARMASISWA παροχής υποτροφιών από την Κυβέρνηση της Ινδονησίας

Η Δημοκρατία της Ινδονησίας, προκηρύσσει το “Darmasiswa” πρόγραμμα υποτροφιών για αλλοδαπούς σπουδαστές μέχρι 35 ετών, για την εκμάθηση της Ινδονησιακής Γλώσσας και για τέχνη, μουσική ή χειροτεχνία σε Πανεπιστήμια της Ινδονησίας, ως εξής: 1. Κανονικό Πρόγραμμα Darmasiswa ενός έτους και 2. Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Darmasiswa ενός εξαμήνου μόνο για την εκμάθηση της Ινδονησιακής Γλώσσας Bahasa, για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Οι εν λόγω υποτροφίες περιλαμβάνουν την απαλλαγή από τα δίδακτρα και τη χορήγηση 1.500.000 Rupiahs μηνιαίως ( 100 Ευρώ μηνιαίως )

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας (http://darmasiswa.diknas.go.id), μέσω της Πρεσβείας της στην Αθήνα (:Μαραθωνοδρόμου 99, 154 52 Π. Ψυχικό), μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2011.

Ο κύριος στόχος των υποτροφιών αυτών είναι να ενισχύσει το ενδιαφέρον των ξένων για τη Γλώσσα και την κουλτούρα της Ινδονησίας και να συσφίξει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των χωρών.

Το πρόγραμμα αρχίζει τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την κα Dyah Susilowati  στο Πολιτισμικό Τμήμα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Αθήνα ( http://indonesia.gr ) στο τηλέφωνο 210-6774692 εσωτ.121.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου. Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, η είσοδος δικαστικών επιμελητών από τις 12:00 έως και τις 14:00, καθώς επίσης οι επείγουσες παραδόσεις ταχυμεταφορών (courier) για υπηρεσίες πρωτοκόλλου οι οποίες θα διεκπεραιώνονται με τη συνδρομή υπαλλήλου του Κεντρικού Πρωτοκόλλου, έξω στην Πύλη τις ίδιες ώρες (12:00 – 14:00). Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top