03-12-10 Πρόγραμμα υποτροφιών Πανεπιστημίου Lingnan Χονγκ Κονγκ

Πρόγραμμα υποτροφιών Πανεπιστημίου Lingnan Χονγκ Κονγκ

Το Πανεπιστήμιο Lingnan του Χονγκ Κονγκ προσφέρει ένα πρόγραμμα υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές, για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Το πρόγραμμα αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2011. Η διάρκεια των υποτροφιών είναι μέχρι τρία χρόνια. Η ετήσια υποτροφία ορίζεται σε HK$ 120.000 ( περίπου US$  15.385 ) ανά ακαδημαϊκό έτος σπουδών, το οποίο καλύπτει δίδακτρα, διαμονή σε φοιτητικό ξενώνα καθώς και άλλα έξοδα σπουδών και διαβίωσης. Το Πανεπιστήμιο Lingnan προσφέρει προγράμματα στις Καλές Τέχνες, στις Οικονομικές και Κοινωνικές σπουδές, για προ-πτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές και για την εκπόνηση διδακτορικού τίτλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από τις 15 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LN.edu.hk/admissions/da/intl ή να επικοινωνούν με την κα Merry CHEY στο e-mail:  merrychey@LN.edu.hk και τηλεφωνικά στο (00852)2616 8774 και την κα Elizabeth CHEUNG στο e-mail: elizabethcheung@LN.edu.hk και τηλεφωνικά  στο (00852)2616 8778.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top