11-10-10 Ενημερωτικό πρόγραμμα για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και υποτροφίες του Ιδρύματος Fulbright

Ενημερωτικό πρόγραμμα για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και υποτροφίες του Ιδρύματος Fulbright.

Το Ίδρυμα Fulbright οργανώνει δωρεάν ενημερωτικό πρόγραμμα υποτροφιών, για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και για υποτροφίες Fulbright, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, στις 11-13.00, στο γραφείο του Ιδρύματος, Βασ. Σοφίας 6, στον 1ο όροφο, στην Αθήνα. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μόνο με εγγραφή στο greekprogram@fulbright.gr και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αντίστοιχη ημερίδα θα διοργανωθεί από το γραφείο του Ιδρύματος Fulbright στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 242 904 και στο e-mail: edadthes@fulbright.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επισκεφτεί την ιστοσελίδα http://www.fulbright.gr/greek_graduate.html . Για την υποβολή αιτήσεων και για αναλυτικές πληροφορίες των προγραμμάτων υποτροφιών, δίνονται πληροφορίες καθημερινά από τις 10.00-14.30 ( εκτός Τετάρτης ) στο 210 7241811 ή στο 210 7241812 ext 3 ή στο e-mail: greekprogram@fulbright.gr .

Για μεγαλύτερη ενημέρωση, ως προς τα νέα προγράμματα, τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και τις ειδικές υποτροφίες μπορεί κανεί να συμβουλευτεί την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Fulbright www.fulbright.gr.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top