23-02-18 Η ακολουθία των Χαιρετισμών με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας

logo artas

23 mous

23 mousi

23 mou

23 mousik

23-02-18 Η ακολουθία των Χαιρετισμών με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Ο Εφηβικός Ψαλτικός Χορός του Μουσικού Σχολείου Άρτας στο πλαίσιο του μαθήματος της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής και των Μουσικών Συνόλων, θα ψάλλει στην ακολουθία των Χαιρετισμών κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής σε Ιερούς Ναούς της πόλης, σε συνεργασία με τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας και με τη στήριξη του Δήμου Αρταίων σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α’ Χαιρετισμοί – Παρασκευή 23-2-2018 – Ιερός Ναός Αγίου Μαξίμου του Γραικού (Περιοχή Τρίγωνο) και ώρα 7:00 μ.μ.

Β’ Χαιρετισμοί – Παρασκευή 2-3-2018 – Ιερός Ναός Παντοκράτορος και ώρα: 7:00 μ.μ.

Γ’ Χαιρετισμοί – Παρασκευή 9-3-2018 – Ιερός Ναός Αγίας θεοδώρας και ώρα 9:00 μ.μ.

Δ’ Χαιρετισμοί – Παρασκευή 16-3-2018 – Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου  και ώρα 7:00 μ.μ.

Στην ακολουθία των Α’ , Β’ , και Δ’ Χαιρετισμών θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κος Καλλίνικος, ενώ στην ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών ο Σεβασμιότατος πρώην Άρτας κος Ιγνάτιος. Στις ακολουθίες θα συμμετέχουν και οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας. Η δράση έχει σαν σκοπό τη βιωματική επαφή των μαθητών μας με την Εκκλησιαστική μουσική της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Παραδοσιακής μουσικής. Ευχαριστούμε τους εφημερίους και τους ψάλτες των Ιερών Ναών για τη φιλοξενία, την Ιερά Μητρόπολη Άρτας και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κο Καλλίνικο για τη συνεργασία, το Επιμελητήριο Άρτας για την παραχώρηση της ισόγειας αίθουσάς του για την πραγματοποίηση προβών και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Χριστόφορο Σιαφάκα για τη στήριξή του. Τέλος ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την άψογη συνεργασία και τον κόπο τους.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του μαθήματος

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Γιώργος Μπουτσάκης

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top