27-04-16 Διάκριση για την εφημερίδα του Λυκείου Θέρμου

efimer likeio thermou 2

efimer likeio thermou 3

27-04-16 Διάκριση για την εφημερίδα του Λυκείου Θέρμου

 Η εφημερίδα που εκδίδει η μαθητική συντακτική ομάδα του Γενικού Λυκείου Θέρμου με τίτλο «Ημών  Των Ιδίων» επιλέχτηκε κατόπιν διαγωνισμού τον οποίο διοργάνωσε το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Τύπου και αφορούσε τις δράσεις των σχολείων σε πανελλήνιο επίπεδο σχετικά με τα ΜΜΕ και την επικοινωνία. Η πρόκριση της εφημερίδας έγινε από ομάδα ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων κατόπιν μελέτης και επεξεργασίας των άρθρων της εφημερίδας.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top