14-04-16 Πρόσκληση για το το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

3o festival radio 400px

Πρόσκληση για το το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, από τις 9:00 έως 20:00, σας προσκαλούν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Επιστημονική Εταιρία “European School Radio - το πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”, o Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου (ελεύθερη είσοδος).

To 3o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου αποτελεί τόπο συνάντησης για την ανάδειξη της δημιουργικότητας των νέων στον τομέα του Ραδιοφώνου, του Μιντιακού Γραμματισμού αλλά και αφορμή κριτικού προβληματισμού σχετικά με την εύστοχη αξιοποίηση τους. Κύριο μέλημα είναι η ελεύθερη έκφραση μαθητριών & μαθητών μέσω των σχολικών ραδιοφωνικών ομάδων. Έτσι, μεταξύ άλλων, στο Φεστιβάλ οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα παρουσιάσουν ραδιοφωνικές δημιουργίες, θα έχουν κοινές δράσεις με άλλες ραδιοφωνικές ομάδες, θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια, δραστηριότητες και σε εργαστήρια με την υποστήριξη έγκριτων δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών.

Το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου αποτελεί επίσης γιορτή λήξης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού ραδιοφωνικού ηχητικού μηνύματος & τραγουδιού “Καν’ το ν΄ ακουστεί”, στο οποίο και θα βραβευθούν οι μαθήτριες & μαθητές παραγωγοί ραδιοφώνου που έχουν διακριθεί στον παραπάνω διαγωνισμό με τη συμβολή του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Στην τελετή βράβευσης θα παραστεί ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ.Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Ρυθμοί ethnic, έντεχνης ελληνικής μουσικής, ελληνικού και ξένου ροκ, Symphonic, Progressive Metal, Funk και Pop από νεανικά συγκροτήματα θα πλαισιώσουν τη μεγάλη συναυλία που θα ακολουθήσει ολοκληρώνοντας για φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Για περισσότερες πληροφορίες www.europeanschoolradio.eu/3fest.

Πρόγραμμα 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

Radio_Festival_invitation

 

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top